20 DIY ιδέες για διακόσμηση παιδικού δωματίου!

20 DIY ιδέες για διακόσμηση παιδικού δωματίου!

20 DIY ιδέες για διακόσμηση παιδικού δωματίου!

Ψάχνεις τις καλύτερες ιδέες για να διαμορφώσεις τον χώρο του παιδιού σου; Δες εδώ 20 υπέροχες και οικονομικές ιδέες, για να αλλάξεις τη διακόσμηση παιδικού δωματίου μόνη σου!

Το παιδικό δωμάτιο ίσως είναι και εκείνο που απαιτεί την περισσότερη ώρα, αλλά φυσικά και φαντασία για την ανανέωση και την διακόσμηση του.

Θα πρέπει να αφήσεις ελεύθερη την δημιουργικότητα σου και πάντα να θυμάσαι ότι, ότι μπορεί να φαντάζει σε εσένα τρελό, τότε για το παιδί σου θα είναι το ιδανικό.

Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου πάρα πολλά πράγματα για τη διακόσμηση για το σπίτι, τα οποία δεν θα έχουν τίποτα να ζηλέψουν από όλα εκείνα που αγοράζεις από τα καταστήματα. Και συν τοις άλλοις δεν θα σου κοστίσουν ακριβά και θα είναι και ακριβώς αυτό που είχες φανταστεί.

Άρα τι σου μένει; Να βρεις μερικές έξυπνες ιδέες για DIY διακόσμηση και να μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις Πολλά χρώματα!

Έξυπνες ιδέες για την ανανέωση παιδικού δωματίου

Η λέξη κλειδί για τη διακόσμηση παιδικού δωματίου είναι τα Φωτεινά και ζωηρά χρώματα. Μην φοβηθείς να παίξεις με τα χρώματα στις χειροποίητες κατασκευές σου, όσο πιο πολλά τόσο το καλύτερο για το μικρό σου.

Για να δούμε όμως τι θα μπορούσες να κάνεις.

Το βασικό υλικό που χρησιμοποιείται απίστευτα πολύ τα τελευταία χρόνια για τις DIY κατασκευές είναι οι παλέτες. Όπως βλέπεις μπορείς να φτιάξεις ένα υπέροχο κρεβατάκι με αυτές μέχρι και μια κούνια εσωτερικού χώρου.

Και η παπουτσοθήκη είναι σίγουρα μια καλή λύση για να τακτοποιεί τα sneakers του.

Όσο για τη διακόσμηση τοίχου μπορείς να χρησιμοποιήσεις έξυπνα τα skateboards του σαν ράφια, ή ακόμη και να κολλήσεις μεταλλικά κουτιά στους τοίχους. Επίσης, μπορείς να του φτιάξεις υπέροχο ξύλινο φωτιστικό σε σχήμα από σπιτάκι πουλιών.

Στερέωσε κρεμάστρες ρούχων στον τοίχο του για να εξοικονομήσεις χώρο και να μπορείς να οργανώνεις τις κάλτσες του.

Και αν θέλεις να μην κολλάει τις ζωγραφιές του στα έπιπλα, μπορείς να φτιάξεις από χαρτόνι ένα stand για να το χρησιμοποιεί σαν πίνακα ζωγραφικής.

Επίσης, μια πολύ ωραία ιδέα είναι να του φτιάξεις μια κατασκευή από ξύλο για να μπορεί να κάθεται και να παίζει με τους φίλους του.

Αυτές είναι δύο εξαιρετικές ιδέες για να φτιάξεις ένα διαφορετικό και παιχνιδιάρικο κρεβάτι.

Είχες σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσεις τις κάλτσες του για την διακόσμηση του δωματίου. Και όμως το θέαμα είναι υπέροχο.

Για το τέλος κρατήσαμε αυτά τα εξαιρετικά diy έπιπλα. Κάνε το ράφι σου μια κινητή βιβλιοθήκη που θα λατρέψει και τους κορμούς του δέντρου υπέροχα σκαμπό.

Πως σου φάνηκαν οι ιδέες μας για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου; Σίγουρα θα τις λατρέψει το παιδί σου!

 

 

Πηγή  :  ediva.gr

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ