Κοινωνική Ευθύνη

Το να ενώσουμε τις δυνάμεις μας είναι μια αρχή
Το να παραμείνουμε ενωμένοι είναι μια πρόοδος
Το να δουλέψουμε μαζί είναι μια επιτυχία.

Το Πανελλαδικό Κτηματομεσιτικό Δίκτυο της E-Real Estates δραστηριοποιείται με γνώμονα την ορθή, αληθή και πλήρη ενημέρωση των πελατών του.

Με αμετακίνητο στόχο την επιχειρηματική αριστεία, η E-Real Estates συντελεί και στην ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων στις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται: οι πρωτοποριακές υπηρεσίες που συσχετίζονται με το ακίνητο υποστηρίζονται και από ευρύτερα επαγγέλματα σε τοπική κλίμακα, ένα έμμεσο δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών που συμμετέχει ενεργά στην επιτυχία της E-Real Estates. Στο ταλέντο, την αφοσίωση και τη γνώση τους  στηρίζεται το παρόν και το μέλλον κάθε τομέα δραστηριότητας.

Για τον λόγο αυτό, επενδύουμε στους ανθρώπους μας μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης τους στεκόμαστε δίπλα τους με ευθύνη και τους υποστηρίζουμε έμπρακτα με ειλικρίνεια, ήθος και συνεχή επικοινωνία.

Θεωρούμε χρέος μας να ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία, προσφέροντας τα μέσα για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους, επιβραβεύοντας την καινοτομία, ενώ φροντίζουμε με συνέπεια τη δυνατόν αρτιότερη κατάρτισή τους.