Γιατί Ελλάδα


  1. Κατέχοντας ένα ακίνητο στην Ελλάδα σου ανοίγει τις πόρτες για τις χώρες της Schengen και να ταξιδεύεις ελεύθερα σε αυτές. Η Ελλάδα βρίσκεται 1-3 ώρες μακριά από όλες της χώρες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Η Ελλάδα είναι ένα από τα μέλη της Ευρωπαικής Ένωσης, μια από τις 26 Schengen χώρες Και σε ένα από τα πιο ιδανικά σημεία σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. Μπορείτε να ταξιδεύετε ελεύθερα σε όλες της Schengen χώρες της Ευρώπης οι οποίες βρίσκονται στην Ε.Ε. αλλά και ορισμένων 4 οι ποίες δεν βρίσκονται οι οποίες είναι: Ισλανδία, Νορβηγία, Σουηδία και Λιχτενστάιν.

Επιλέγοντας την E-Real Estates Golden Visa Greece μπορείτε να ταξιδέψετε σε όλες αυτές τις χώρες ελεύθερα και χωρίς να νοιάζεστε αν χρειάζονται οι όχι visa για να τις επισκεφτείτε και χωρίς να είναι απαραίτητο να ταξιδέψετε μέσω Ελλάδας.

  1. Ναι! Αυτή είναι η χώρα που ψάχνετε!

Οι χαμηλές τιμές στα ακίνητα στην Ελλάδα δεν είναι πάρα μόνο μόνιμες. Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει πως οι προσιτές αυτές τιμές των ακινήτων στην Ελλάδα σύντομα δεν θα συνεχίσουν να υπάρχουν για πολύ καιρό ακόμα.

Απόκτησε τώρα το ακίνητο των ονείρων σου στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε στην Ελλάδα, καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης η χώρα έχει τις χαμηλότερε τιμές σε ακίνητα απ’ όλη την Ευρώπη.

Η Golden Visa Greece είναι η μόνη μεγάλης διάρκειας άδεια διαμονής στην Ευρώπη που προσφέρει τη δυνατότητα να ταξιδέψει κανείς τόσο στις χώρες της Ε.Ε. όσο και στις Schengen χώρες με μόνο 250.000 €.

Η καλύτερη value for money επιλογή: Ελάχιστη τιμή, μέγιστη ωφέλεια!