Η ομάδα μας


Τα στελέχη μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο του real estate και στις διαδικασίες υλοποίησης κάθε έργου που μας αναθέτετε. Ειδικότερα οι εργασίες που απαιτούνται για την ορθή ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών και την απόκτηση της βίζας στην Ελλάδα, απαιτούν γνώση και σωστή διαχείριση.

Η ομάδα του EReal Estates μπορεί να σας βοηθήσει με επιτυχία ώστε να πάρετε τη σωστή απόφαση και να επενδύσετε τα χρήματά σας στην Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Αναλαμβάνουμε αποτελεσματικά εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία της επένδυσης και της απόκτησης της Visa από την αρχή έως το τέλος.

Η ομάδα του E-RealEstates αποτελείται από στελέχη που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα για το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς κόπο και χρονοβόρες διαδικασίες. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις, παρέχοντάς σας συμβουλές σε:

  1. Νομικές Υποθέσεις
  2. Φορολογικές Υποθέσεις
  3. Διαδικασίες αγοράς ακινήτου καθώς και ένα σύνολο συμβολαίων που σχετίζονται με τη νομική και φορολογική υποστήριξη στην Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

[wmts id=”1232″]