Όλες οι ειδικότητες στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα. Υδραυλικός, Ηλεκτρολόγος, Τζαμάς, Κλειδαράς, μόνο με 40€ ετησίως!

Όλες οι ειδικότητες στο χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ με ένα τηλεφώνημα. Υδραυλικός, Ηλεκτρολόγος, Τζαμάς, Κλειδαράς , μέχρι το όριο των (60) εξήντα ευρώ για κάθε περίπτωση.

Δείτε τι σας παρέχουμε Αποκτήστε το

Τι προσφέρει η Επαγγελματική Τεχνική Βοήθεια (Γραφείο);

Με το πρόγραμμα Επαγγελματική Τεχνική Βοήθεια, όχι μόνο απαλλάσσεστε από τις αμοιβές των τεχνικών, αλλά γλιτώνετε και μέρος του κόστους των ανταλλακτικών, εφόσον χρειαστούν, καθώς το πρόγραμμα καλύπτει μέχρι και 60€σε κάθε επίσκεψη.

Η υπηρεσία Επαγγελματικής Τεχνικής Βοήθειας είναι μια πρακτική εξαιρετικά δημοφιλής στο εξωτερικό.

Παραδείγματα

Η «E-REAL ESTATES» διαθέτει τηλεφωνικό κέντρο Συντονισμού και Διαχείρισης Επαγγελματικής Βοήθειας. Το τηλεφωνικό κέντρο της «E-REAL ESTATES» λειτουργεί καθ’ όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και εξειδικευμένο προσωπικό θα εξυπηρετεί τους «ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ» για θέματα Οικιακής Τεχνικής Βοήθειας

Σε περίπτωση θραύσης σωληνώσεων, βανών (σταθερή υδραυλική εγκατάσταση) της ασφαλιζόμενης κατοικίας, θα στείλουμε το συντομότερο δυνατό εξειδικευμένο τεχνικό που θα πραγματοποιεί την αναγκαία επείγουσα επιδιόρθωση που απαιτείται για την αποκατάσταση της συγκεκριμένης βλάβης.

Σε περίπτωση διακοπής της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που προήλθε από βλάβη στην σταθερή ηλεκτρική εγκατάσταση της ασφαλιζόμενης κατοικίας, θα στείλουμε το συντομότερο δυνατόν εξειδικευμένο τεχνικό ο οποίος θα πραγματοποιεί την απαραίτητη επείγουσα επισκευή για την αποκατάσταση της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας .

Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής κλειδιών ή αδυναμίας λειτουργίας ή αχρήστευσης της κλειδαριάς της κυρίας εισόδου της ασφαλιζόμενης κατοικίας, θα στείλουμε το συντομότερο δυνατόν εξειδικευμένο τεχνικό ο οποίος θα πραγματοποιεί την απαραίτητη επισκευή για να διασφαλίσει την δυνατότητα εισόδου της ασφαλιζόμενης κατοικίας και την σωστή λειτουργία της κλειδαριάς Σε περίπτωση που η είσοδος της ασφαλιζόμενης κατοικίας είναι αδύνατη για κάποιον από τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω και εφόσον έχει εγκλωβιστεί κάποιο άτομο στο εσωτερικό της ασφαλιζόμενης κατοικίας, θα αναλάβουμε τα έξοδα επισκευής των ζημιών που προκλήθηκαν για τον απεγκλωβισμό του ατόμου με ανώτατο όριο τα (550) πεντακόσια πενήντα ευρώ ανά περίπτωση.

Σε περίπτωση θραύσης κρυστάλλων, υαλοπινάκων σε εξωτερικές πόρτες ή παράθυρα, συνεπεία πλημμύρας από ζημιά στις υδραυλικές εγκαταστάσεις της ασφαλιζόμενης κατοικίας, πυρκαγιάς, κλοπής με διάρρηξη, θα στείλουμε το συντομότερο δυνατόν έναν εξειδικευμένο τεχνικό ο οποίος θα πραγματοποιεί την αντικατάσταση των υαλοπινάκων που υπέστησαν τη θραύση.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
COURIER ΜΕ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ
MOBILE BANKING
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ
WEB BANKING