Προστατεύστε και διεκδικήστε τα εισοδήματα που προέρχονται από το ακίνητό σας μόνο με 80€ ετησίως!

Έχετε επενδύσει σε αυτό τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Για σας, το ακίνητο μπορεί να σημαίνει μοναδικό εισόδημα, εξασφάλιση των σπουδών των παιδιών σας ακόμη και των ονείρων σας.

Δείτε τι σας παρέχουμε Αποκτήστε το

Τι προσφέρει η Νομική προστασία επαγγελματικής στέγης;

Τα προγράμματα της E-RealEstates αγκαλιάζουν τα εισοδήματα που προέρχονται από την ακίνητη περιουσία σας. Είναι απλά και σύγχρονα, προσφέρονται ανάλογα με το είδος του ακινήτου. Προσφέρεται για την κάλυψη Νομικής Προστασίας Εκμισθωμένου Ακινήτου με την κάλυψη της κορυφαίας Ασφαλιστικής Εταιρείας Νομικής Προστασίας D.A.S Ηellas .

Νομική Προστασία παρέχεται για την προάσπιση εννόμων συμφερόντων από μισθωτική σύμβαση κατά το νόμο θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. και ειδικότερα για τη διεκδίκηση καθυστερημένων μισθωμάτων για λογαριασμό του εκμισθωτή από το μισθωτή του ακινήτου.

Η E-RealEstates σχεδιάζει σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα με στόχο την ορθή και αποτελεσματική υπηρεσία στον ασφαλιζόμενο με πολύ χαμηλό κόστος !

Ποιες δαπάνες καλύπτει;

Για την παραφύλαξη εννόμων συμφερόντων από μισθωτική σύμβαση και ειδικότερα για τη διεκδίκηση καθυστερημένων μισθωμάτων για λογαριασμό του εκμισθωτή από το μισθωτή του ακινήτου. Για διεκδικήσεις καθυστερημένων μισθωμάτων έως 600,00 €, γίνονται μόνο εξωδικαστικές ενέργειες.

Παρέχονται νομικές συμβουλές για θέματα που σχετίζονται με όσα καλύπτει το πρόγραμμα ασφάλισης.

• Τις αμοιβές του Δικηγόρου και των Δικαστικών Επιμελητών
• Τα δικαστικά έξοδα για τη διεξαγωγή της Δίκης
• Τις νόμιμες αποζημιώσεις Μαρτύρων και Πραγματογνωμόνων που έχουν κλητευθεί ή διοριστεί από το Δικαστήριο
• Τα έξοδα εκτελέσεως δικαστικών αποφάσεων

ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
COURIER ΜΕ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ
MOBILE BANKING
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ
WEB BANKING