Ανάρπαστα τα AIRBNB για πάρτι Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς (video)

Ανάρπαστα τα AIRBNB για πάρτι Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς (video)

Ανάρπαστα τα AIRBNB για πάρτι Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς (video)

22.12.2021 | 18:43

Πώς και πώς περιμέναν όλοι τις χειμερινές διακοπές χωρίς lockdown, όμως τα σχέδια για απόλυτη επιστροφή στην κανονικότητα ανατρέπει η «Όμικρον».

Οι εκδρομείς δεν το βάζουν κάτω θα πουν οι διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Πάρα πολλοί που θέλουν να αποφύγουν τον συνωστισμό και τον κίνδυνο να κολλήσουν σε κάποιον κοινόχρηστο χώρο, επιλέγουν τη λύση του να νοικιάσουν ένα σπίτι για διακοπές σε οικογενειακό κλίμα αλλά με περισσότερη ασφάλεια.

Οι κρατήσεις έχουν πάρει «φωτιά».

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τη ζήτηση, οι εκδρομείς δε θέλουν να χάσουν ούτε μέρα και έχουν ήδη προγραμματίσει διήμερες και τριήμερες εκδρομές για ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα αλλά και την Πρωτοχρονιά.

Η ζήτηση αφορά τα πάντα. Πολυτελείς βίλες, μεγάλα αλλά και μικρότερα διαμερίσματα στο κέντρο των πόλεων για όσους έρχονται για Χριστούγεννα στην πόλη, αλλά και στην επαρχία για όσους φεύγουν από τα αστικά κέντρα.

Οι πληρότητες παραπέμπουν σε άλλες εποχές, οι τιμές όμως είναι αυξημένες σε πολλές περιπτώσεις σε σχέση με πέρυσι και οι ευκαιρίες πλέον είναι λίγες ειδικά αν κάποιος δε θέλει ένα απλό διαμέρισμα αλλά μία βίλα.

Πάρα τις τιμές όμως είναι τόση η λαχτάρα για μια εκδρομή, που οι Έλληνες θα κάνουν και τα ελάχιστα εναπομείναντα καταλύματα ανάρπαστα μέσα σε λίγες ώρες.

link:https://www.megatv.com/2021/12/22/anarpasta-ta-airbnb-gia-parti-xristougennon-protoxronias/

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ