Υψηλά ζήτηση και τιμές για παλαιότερα ακίνητα (έντυπη μορφή)

Υψηλά ζήτηση και τιμές για παλαιότερα ακίνητα (έντυπη μορφή)

Υψηλά ζήτηση και τιμές για παλαιότερα ακίνητα (έντυπη μορφή)

Πως καθορίζει την αγορά η χρηματοδότηση. Η ζήτηση για ενοικίαση κατοικιών είναι αυξημένη όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια και η προσφορά μικρή, με αποτέλεσμα τα ζητούμενα ενοίκια να φθάνουν σε παράλογα επίπεδα.

1/3/2021: Παρουσίαση στοιχείων – Συνέντευξη του προέδρου του κτηματομεσιτικού δικτύου E-Real Estates, κ.Θέμη Μπάκα στη Καθημερινή – Οικονομική Εφημερίδα Ναυτεμπορική. 
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κτηματομεσιτικού δικτύου E-Real Estates, κ.Θέμη Μπάκα το προφίλ του δανειολήπτη του 2020 είναι περίπου 40-45 ετών , νιόπαντρος που η ιδία συμμετοχή είναι προϊόν δώρων από τους συγγενείς – φίλους και τις οικογενειακές οικονομίες. Ενώ δεν είναι λίγοι οι δανειολήπτες με παιδιά έως 10 ετών που η ιδία συμμετοχή στην αγορά ακινήτου προέρχεται από πώληση ήδη υπάρχον ακινήτου στην επαρχία ή/και σε οικογενειακές οικονομίες.
 
Ταυτόχρονα, το 60% των δανειοληπτών δεν έχουν πάρει ποτέ κάποιας μορφής δάνειο από τράπεζες. Με το μέσο δάνειο στις 65.000€ και με συμμετοχή στην αξία αγοράς του ακινήτου 25%-30% ανάλογα με το προφίλ του δανειολήπτη, θα πρέπει το ακίνητο να μην ξεπερνά τις 85.000€-95.000€.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ