Βάση Δεδομένων

Το Πανελλαδικό Κτηματομεσιτικό Δίκτυο της E-Real Estates  στηρίζεται σε μια πανελλαδική βάση δεδομένων που περιλαμβάνει κάθε είδος ακινήτου. Η βάση δεδομένων είναι αποκλειστικής διαχείρισης από το Πανελλαδικό κτηματομεσιτικό δίκτυο και στοχεύει στην αρτιότερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Πρόκειται για κάτι πρωτοπόρο  και καινοτόμο καθώς το κάθε ακίνητο που διαχειριζόμαστε διαθέτει πλήρη φάκελο δικαιολογητικών έτσι ώστε να πετύχετε την καλύτερη χρήση του, είτε προορίζεται για πώληση, είτε για μίσθωση, είτε εντάσσεται σε ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης και αξιοποίησης.

Η εμπειρία μας και η δημιουργία ενός υποστηρικτικού δικτύου επιλεγμένων συνεργατών σας προσφέρουν τη δυνατότητα να αναπτύσσετε ξένοιαστα σχέδια επένδυσης καθώς δεν θα χρειαστεί πλέον να ασχοληθείτε με τη διαχείριση και τη συντήρηση της ακίνητης περιουσίας σας.

Tο Πανελλαδικό Κτηματομεσιτικό Δίκτυο της E-Real Estates χαίρει εμπιστοσύνης πολλών μεγάλων φορέων, οι οποίοι μας έχουν αναθέσει τη φροντίδα του συνόλου της ακίνητης περιουσίας τους, χάρη στην ολοκληρωμένη προσφορά πιστοποιημένων υπηρεσιών που σχεδιάζουμε για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των πελατών μας.