Εκτίμηση Ακινήτου


Η E-Real Estates σας προσφέρει τώρα τη δυνατότητα να ενημερωθείτε δωρεάν για τη  μισθωτική ή αγοραία αξία των ακινήτων σας που προτίθεστε να εκμισθώσετε ή να πωλήσετε!

Η ΔΩΡΕΑΝ Εκτίμηση Ακινήτου είναι ένα εργαλείο διαθέσιμο σε οποιοδήποτε ιδιοκτήτη επιθυμεί να έχει μια αξιόπιστη αρχική επαφή με την αξία της περιουσίας του χωρίς κόστος. Η εταιρία μας προσφέρει αυτή την δυνατότητα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εκτιμήσει το ακίνητό του για να έχει μια πιο σωστή εικόνα της αξίας τους ακινήτου αυτού.

Η εκτίμηση ακινήτων είναι μία υπηρεσία που συνήθως χρησιμοποιούν, τράπεζες, μεγάλες εταιρείες και ιδιώτες για να εκτιμήσουν τα περιουσιακά στοιχεία τους, έχοντας σαν στόχο την πώληση, δανειοδότηση ή και υποθήκη του.

Η εκτίμηση του ακινήτου γίνεται εντελώς δωρεάν από την E-Real Estates και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την απαραίτητη φόρμα με τα στοιχεία σας καθώς και τα στοιχεία του ακινήτου το οποίο θα θέλατε να εκτιμήσετε.

Παρακάτω μπορείτε να συμπληρώσετε την απαιτούμενη φόρμα.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
  Περιοχή *

  Είδος ακινήτου *

  Κατηγορία *

  Κατηγορία *

  Κατηγορία *

  Κατηγορία *

  Είδος Εκτίμησης *

  Εμβαδόν (τ.μ ή στρ) *

  Επιθυμώ την εκτίμηση εμπορικής αξίας για *

  Έτος κατασκευής *

  Όροφος Ακινήτου *

  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
  Περιγραφή

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Όνομα *

  Επώνυμο *

  Περιοχή / Πόλη διαμονής *

  Τηλέφωνο *

  Κινητό

  Email

  Ώρες Επικοινωνίας *

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

  Αποδέχομαι να διατηρήσει τα στοιχεία μου η E-REAL ESTATES για μελλοντική επικοινωνία καθώς και αναγνωρίζω την μεσιτική διαμεσολάβηση βάση του Νομοθετικού Πλαισίου.