Κάλυψε την αστική σου για την ιδιότητα του διαχειριστή πολυκατοικίας μόνο από 6€ το μήνα!

Πρόκειται για μια υποχρεωτική ασφάλιση που προβλέπεται στους περισσότερους κανονισμούς πολυκατοικιών και για την οποία θα πρέπει να μεριμνά ο διαχειριστής του κτηρίου, ο οποίος είναι υπόλογος και για αστικές ευθύνες στους κοινόχρηστους χώρους.

Δείτε τι σας παρέχουμε Υπολογίστε το κόστος

Επιλέξτε πρόγραμμα

Τι προσφέρει η Προστασία Διαχειριστή;

Οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες που σας βαραίνουν ως Διαχειριστή Πολυκατοικίας είναι πολύ σημαντικές, γι’ αυτό και καθιστούν αναγκαία την προστασία σας από κίνδυνους που ελλοχεύουν κατά την εκτέλεση του έργου σας.
Aφορά την κάλυψη της Αστικής Ευθύνης προς τρίτους για Σωματικές Βλάβες ή και Υλικές Ζημιές οι οποίες θα οφείλονται σε ατύχημα το οποίο θα συμβεί από την λειτουργία των εγκαταστάσεων των κοινόχρηστων χώρων του ασφαλιζομένου κτιρίου και για το οποίο ατύχημα υπεύθυνος κατά το Νόμο θεωρείται ο διαχειριστής.
Η E-RealEstates σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ( συγγενείς εταιρεία της Εθνικής ασφαλιστικής ), σας προσφέρει μοναδικά πρόγραμμα Αστικής ευθύνης διαχειριστή με πολύ χαμηλό κόστος!

Παραδείγματα

Αστική ευθύνη του διαχειριστή έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές. Κάλυψη Δαπανών για την απόκρουση αξιώσεων Δαπάνες που προέρχονται άμεσα από την απόκρουση αξιώσεων τρίτων και αφορούν αποκλειστικά τους καλυπτόμενους κινδύνους.

Ατυχήματα που τυχόν συμβούν από τη χρήση & τη λειτουργία ανελκυστήρων. (εφόσον οφείλονται σε παράλειψη του διαχειριστή και όχι του συντηρητή)

Πυρκαγιά η έκρηξη στις εγκαταστάσεις των κοινόχρηστων χώρων

Καλύπτουμε την ευθύνη σας στην περίπτωση που φωτεινές επιγραφές ή πινακίδες που βρίσκονται τοποθετημένες στην πολυκατοικία σας πέσουν και προκαλέσουν ζημιά σε οποιονδήποτε τρίτο.

Η κάλυψη δεν ισχύει μόνο για τους επισκέπτες της πολυκατοικίας αλλά και για τους ένοικους.Υπολογίστε το κόστος

Επιλέξτε πρόγραμμα

ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
COURIER ΜΕ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ
MOBILE BANKING
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ
WEB BANKING