3 από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια στην Ελλάδα και οι τιμές τους!

3 από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια στην Ελλάδα και οι τιμές τους!

3 από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια στην Ελλάδα και οι τιμές τους!

Παλαιό Ψυχικό, Αθήνα

Το συγκεκριμένο σπίτι καλύπτει μια έκταση 1.487 τ.μ. και βρίσκεται στο Παλαιό Ψυχικό στην Αθήνα. Έχει 7 κρεβατοκάμαρες, 6 μπάνια, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, spa, εσωτερική πισίνα και πολλές άλλες παροχές. Όπως είναι λογικό το κόστος της συγκεκριμένης βίλλας δεν είναι καθόλου αμελητέo καθώς εκτιμάται περίπου στα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Κέρκυρα

Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται στο νησί της Κέρκυράς και αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μεσογειακής βίλλας. Με καταπληκτική θέα στο Ιόνιο και στα όμορφα τοπία που προσφέρει αβίαστα το νησί, η βίλλα αυτή καλύπτει μια έκταση 330 τ.μ. Διαθέτει πισίνα, κήπο και έχει πολλά δέντρα τριγύρω το οποίο προσφέρει στον επισκέπτη μια εσωτερική γαλήνη και χαλάρωση. Το κόστος της υπολογίζεται περίπου στα 1.2 εκατομμύρια ευρώ.

Μύκονος

Ένα χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο τοπίο είναι στη διάθεση όποιου μένει σε αυτή την πανέμορφη βίλλα που βρίσκεται στο νησί των ανέμων. Καλύπτει 650 τ.μ. με ένα μινιμαλιστικό ύφος να χαρακτηρίζει το σπίτι τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Διαθέτει 6 κρεβατοκάμαρες και όπως είναι πασιφανές και στις εικόνες μια υπέροχη πισίνα η οποία έχει θέα το απέραντο γαλάζιο του ωκεανού. Το κόστος της συγκεκριμένης βίλλας είναι περίπου στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: realestate.com.au

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ