6 μεταφορικά μέσα που μετατράπηκαν στα πιο απίθανα σπίτια!

6 μεταφορικά μέσα που μετατράπηκαν στα πιο απίθανα σπίτια!

6 μεταφορικά μέσα που μετατράπηκαν στα πιο απίθανα σπίτια!

Η αγάπη ορισμένων ανθρώπων για κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα μερικές φορές φαίνεται πολύ έντονα. Από τις παρακάτω εικόνες θα δεις την αγάπη μερικών από αυτών συγκεκριμένα για τα μέσα μεταφοράς.

Tram lover

Είναι πασιφανές πως η αγάπη του για τα τραμ τον οδήγησε στο να θέλει να μείνει σε ένα από αυτά. Το συγκεκριμένο σπίτι για όποιον ενδιαφέρεται πωλείται στα 37 χιλιάδες ευρώ και βρίσκεται στο Muckleford, κοντά στο Castlemaine, Victoria.

Shipping container lover

Ένα container σίγουρα μπορεί να μεταφέρει αρκετούς τόνους εμπορεύματος, ωστόσο ο καλλιτέχνης σε αυτή τη περίπτωση είδε ένα υπέροχο και πολύ βολικό σπίτι.

Train lover

Πολλοί από μας λατρεύουμε τα ταξίδια με τρένο αλλά ποιος από μας είχε σκεφτεί να μείνει σε ένα από αυτά; Κι όμως ένας κάτοικος κοντά στη Queensland όχι μόνο το σκέφτηκε αλλά το έκανε και πράξη. Και ιδού το αποτέλεσμα. Καθόλου κακό έτσι;

Ferry Lovers

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν το εσωτερικό ενός φέρυ-μποτ εάν μέσα ήταν καλύτερα διακοσμημένο και έμοιαζε περισσότερο με σπίτι; Η παρακάτω εικόνα θα σου λύσει την απορία.

Bus lover

Θυμάσαι μήπως τις εκδρομές με το σχολείο που κάθε φορά περιμέναμε με τόση ανυπομονησία; Τι θα έλεγες αν κάποιος σου έλεγε να μείνεις σε ένα λεωφορείο;

Plane lover

Ποιο είναι αυτό το οποίο δεν θα φανταζόσουν ποτέ ότι θα γινόταν σπίτι για κάποιον; Ναι! Το αεροπλάνο!  Αυτός που το εφηύρε σίγουρα πρέπει να αγαπούσε πολύ τα αεροπλάνα γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η παρακάτω εικόνα.

Πηγή: realestate.com.au

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ