4 πράγματα που δεν πρέπει να τσιγκουνευτείς όταν κάνεις ανακαίνιση!

4 πράγματα που δεν πρέπει να τσιγκουνευτείς όταν κάνεις ανακαίνιση!

4 πράγματα που δεν πρέπει να τσιγκουνευτείς όταν κάνεις ανακαίνιση!

Η ανακαίνιση στο σπίτι είναι σαν ένα rollercoaster. Έχει τα πάνω της αλλά έχει και τα κάτω της. Θα γελάσεις, θα παίξεις και θα χαρείς όμως στον αντίποδα έχεις τη κούραση, τα κλάματα όταν κάτι πάει στραβά. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα για να φτάσεις στο τελικό σου στόχο που είναι: να είσαι μέσα στον προϋπολογισμό σου αλλά και να έχει βγάλει και ένα αποτέλεσμα που να σε ικανοποιεί στο μέγιστο. Υπάρχουν όμως 4 πράγματα που σίγουρα δεν μπορείς να τα τσιγκουνευτείς. Ποια είναι αυτά;

Πλακάκια

Ποτέ! Δεν μπορεί να τσιγκουνευτείς τα πλακάκια στο σπίτι σου! Είναι κάτι το οποίο θα το κάνεις μια φορά στη ζωή σου και σίγουρα δεν θες να κάνεις μπαλώματα στο πάτωμά σου κάθε τρις και λίγο λόγω της κακής ποιότητας που πιθανότατα θα σου προσφέρουν τα πολύ φθηνά υλικά.

Ξύλο

Τα ντουλάπια, οι πόρτες και οι ντουλάπες είναι λίγα μόνο από τις ξύλινες κατασκευές του σπιτιού μας. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε ένα καλής ποιότητας ξύλο προκειμένου να αντέξει στο χρόνο και να είναι αισθητικά καλόγουστο. Τα κακής ποιότητας ξύλα είναι και εκείνα που παθαίνουν πιο γρήγορα φθορές συνεπώς είναι εύλογο να επενδύσουμε κάποιο ποσό του προϋπολογισμού μας σε αυτό. Και όπως λένε ορισμένοι, εάν βάλεις κραγιόν σε ένα γουρούνι πάλι γουρούνι θα μείνει.

Χαλιά/Κουρτίνες

Τα χαλιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού και αντανακλά το χαρακτήρα και τον τρόπο που βλέπει ο ιδιοκτήτης τη ζωή. Γιατί ας μη ξεχνάμε πως το σπίτι είναι μια υλική αναπαράσταση του τι κρύβουμε μέσα μας.

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ