4 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις τη πρώτη σου μετακόμιση.

4 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις τη πρώτη σου μετακόμιση.

4 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις τη πρώτη σου μετακόμιση.

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, όμως αν έχεις πάρει τα κατάλληλα «μέτρα» και είσαι προετοιμασμένος για αυτό που θα κάνεις, η ζωή σου σίγουρα θα είναι πιο εύκολη. Συνήθως η πρώτη μετακόμιση γίνεται όταν πλέον έχει τελειώσει το σχολείο και πας για σπουδές. Τα φοιτητικά χρόνια έχουν, για τους περισσότερους που φεύγουν από το πατρικό τους, μια κοινή αρχή: την αναζήτηση για ένα μικρό και απλό σπίτι για να περάσεις εκεί τα φοιτητικά σου χρόνια. Κάποια πράγματα όμως καλείσαι να τα σκεφτείς λίγο παραπάνω.

Πάρε μαζί σου μόνο τα απαραίτητα!

Δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις όλα σου τα πράγματα από το σπίτι των γωνιών σου. Κάποια από αυτά είναι ειδικά κατασκευασμένα για να μείνουν για πάντα εκεί. Δεν σου είναι απαραίτητα, δεν τα χρησιμοποιείς οπότε δεν υπάρχει λόγος να φορτώνεις το νέο σου σπίτι με άχρηστα αντικείμενα.

Άλλαξε κλειδαριές!

Μην αφήνεις τις ίδιες κλειδαριές που είχαν και οι προηγούμενοι. Είναι μια λεπτομέρεια που τη ξεχνάμε, αλλά είναι πολύ σημαντική!

Καθάρισέ το καλά!

Όπως όλα τα σπίτια που χρειάζονται καθάρισμα κάθε τρις και λίγο έτσι και αυτό χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσοχή στο τρόπο καθαρισμού του αφού είναι ένα σπίτι ακατοίκητο. Για  να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη πάρε μαζί σου κάποιον φίλο/φίλη ή τη μαμά σου η οποία σίγουρα θα το κάνει πολύ καλύτερα!

Γέμισε το ψυγείο!

Πήγαινε για ψώνια και γέμισε το ψυγείο σου έτσι ώστε για κανένα μήνα να μην έχεις ανάγκη να σκέφτεσαι για πολύ ώρα το τι θα φας!

Συνεπώς αν προσέξεις αυτά τα 4 πράγματα σίγουρα η διαμονή σου στο νέο σου σπίτι θα ξεκινήσει ευχάριστα!

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ