Εξωτερικό μπάνιο: Κάντο με στυλ!

Εξωτερικό μπάνιο: Κάντο με στυλ!

Εξωτερικό μπάνιο: Κάντο με στυλ!

Η κατασκευή ενός υπαίθριου μπάνιου μας είναι φιλική και νοσταλγική καθώς σε πολλούς από εμάς φέρνει στην μνήμη παιδικές εικόνες και εμπειρίες.
Τίποτε δεν είναι πιο ευχάριστο από ένα υπαίθριο ντους το καλοκαίρι μετά το μπάνιο στην θάλασσα, κι αυτό είναι κάτι που το κάνουμε στις παραλίες αλλά και στις αυλές με λάστιχα ποτίσματος ώστε να μην γεμίσουμε την μπανιέρα άμμο.
Στην εποχή μας με μοντέρνα υλικά και αισθητικές προσεγγίσεις καλαίσθητες το υπαίθριο μπάνιο μπορεί να είναι μια από τις όμορφες γωνιές του σπιτιού.
Με ξύλα, σίδερα, πλαστικά ή με τον συνδυασμό τους, οι κατασκευές αυτές είναι σχετικά εύκολες και μπορούν να αποβούν και οικονομικές – οικολογικές καθώς το κόστος κατασκευής τους θα προκύψει από την οικονομία ρεύματος. συνήθως ένα μαύρο ντεπόζιτο ή και ένα μαύρο λάστιχο είναι ικανό να ζεστάνει το νερό τόσο όσο χρειαζόμαστε.
Πρέπει να λάβουμε μέριμνα για σχάρες που δεν γλιστρούν (συνήθως ξύλινες) και να ασχοληθούμε σοβαρά με την αποχέτευση η οποία θα πρέπει να καταλήγει σε κάποιο σιφόνι δαπέδου με κάλυμμα ώστε να μην απορροφά και τα νερά της βροχής τον χειμώνα.
Αν έχουμε χώρο να φύγουν τα νερά τα βιοδιασπώμενα σαπούνια θα μπορούσαν να είναι μια λύση.

Πηγή: omorfipoli.com

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ