Πως να φτιάξετε μόνοι σας μια επιτραπέζια μινιατούρα κήπου

Πως να φτιάξετε μόνοι σας μια επιτραπέζια μινιατούρα κήπου

Πως να φτιάξετε μόνοι σας μια επιτραπέζια μινιατούρα κήπου

Εάν δεν μπορείτε να πάτε ζήσετε στη φύση, μπορείτε τουλάχιστον να φέρετε ένα μικρό μέρος αυτής στο σπίτι σας. Ένας απλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι με τη δημιουργία μιας μικρογραφίας κήπου. Αυτό ακούγετε πολύ όμορφο “μια επιτραπέζια μικρογραφία κήπου” και σε αυτό το άρθρο πρόκειται να σας δείξουμε πώς μπορείτε να κάνετε αυτό.

Εάν έχετε ήδη κάποια αντικείμενα μικρογραφίας κήπου στο σπίτι σας, τώρα ήρθε η ώρα να τα χρησιμοποιήσετε. Πρώτα απ όλα θα χρειαστείτε ένα κουτί. Ο τύπος δεν έχει σημασία πραγματικά. Αλλά πρέπει να είναι ανθεκτικό και απλό. Στην περίπτωση αυτή, το κιβώτιο είναι κατασκευασμένο από ξύλο. Στη συνέχεια προσθέστε τα φυτά και διακοσμήσεις που εσείς νομίζετε. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό είναι ένα αρκετά πολύπλοκο έργο. Έχει βότσαλα, διάφορα είδη φυτών ακόμη και ένα σπίτι πουλιών. Μπορείτε  να διακοσμήσετε τον κήπο σας μικρογραφία με οποιονδήποτε τρόπο εσείς θέλετε.

 

 

Εδώ μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν πολλά αναρριχώμενα φυτά και βρύα γύρω από σκαλοπάτια. Μπορείτε να πάρετε τις πέτρες από ένα εξειδικευμένο κατάστημα ή μπορείτε να τις αναζητήσετε στη φύση. Στη συνέχεια αποφασίζετε για το είδος των φυτών που θέλετε για τον κήπο σας. Αυτά μπορούν να είναι διαφορετικά, αλλά καλύτερα να είναι μέρος μιας κοινής κατηγορίας. Για παράδειγμα, όλα πρέπει να χρειάζονται περίπου την ίδια ποσότητα νερού. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να καταλήξετε σε κάτι πρωτότυπο. Μια καλή ιδέα είναι να κατασκευάσετε και μια καμάρα κήπου στο έργο σας. Αφού τελειώσετε πάρτε το κουτί με το μικροσκοπικό κήπο και τοποθετήστε το σε ένα τραπέζι. Αυτό θα είναι ένα πολύ όμορφο και δροσερό αξεσουάρ. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στην αυλή, στην είσοδο ή ακόμα και μέσα στο σπίτι. Απλά βεβαιωθείτε ότι τα φυτά  θα έχουν αρκετό φυσικό φως.

 

Πηγή  :  theinspiredroom.net

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ