Τρόποι για να προστατέψεις το σπίτι σου.

Τρόποι για να προστατέψεις το σπίτι σου.

Τρόποι για να προστατέψεις το σπίτι σου.

Τις περισσότερες ώρες της ημέρα το σπίτι σου είναι άδειο λόγω των υποχρεώσεων που υπάρχουν, συνεπώς είναι πολύ εύκολο να πέσεις θύμα κλοπής εκείνες τις ώρες. Το ερώτημα είναι, μπορείς να προστατέψεις το σπίτι σου όταν λείπεις; Η απάντηση είναι ναι! Πως όμως;

Άσε κάτι ανοιχτό

Μπορείς να αφήσεις τη τηλεόραση ανοιχτή ή αν λείπεις βράδυ, ένα φως. Έτσι θα φαίνεται πως υπάρχει κάποιος μέσα όλη την ώρα, πράγμα που σίγουρα μπορεί να αποτρέψει κάποιον από το να παραβιάσει το σπίτι σου.

Μίλα σε γείτονες

Αν φεύγεις για διακοπές μπορείς να μιλήσεις με κάποιον γείτονα που εμπιστεύεσαι να ελέγχει που και που το σπίτι σου αλλά επίσης να ανοίγει και να κλείνει το φως το οποίο αναφέραμε στη πρώτη κατηγορία. Επίσης μπορεί να σου φροντίζει τα φυτά σου, αν έχεις, συνεπώς θα φαίνεται πως κάποιος ασχολείται ορισμένες ώρες της ημέρας με το σπίτι.

Κρύψε τα πράγματα

Μην αφήνεις πράγματα τα οποία είναι κάποιας αξίας εκτεθειμένα να φαίνονται από το παράθυρο. Για παράδειγμα, μην αφήνεις laptops ή άλλα αντικείμενα αξίας πάνω στο τραπέζι όταν φεύγεις πολλές ώρες από το σπίτι, τουλάχιστον ας μην του το κάνουμε και εύκολο του κυρίου!

Συναγερμός

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις ώστε να είσαι περισσότερο σίγουρος πως δεν θα σε κλέψουν είναι να βάλεις συναγερμό και να κάνεις μια ασφάλεια. Έτσι θα έχεις ήσυχο το μυαλό σου.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ