Ελληνικό: Ενδιαφερόμενους για αγορά κατοικίας και εμπορική χρήση αναζητά η Lamda Development

Ελληνικό: Ενδιαφερόμενους για αγορά κατοικίας και εμπορική χρήση αναζητά η Lamda Development

Ελληνικό: Ενδιαφερόμενους για αγορά κατοικίας και εμπορική χρήση αναζητά η Lamda Development

Ο βασικός developer της επένδυσης στο Ελληνικό δημοσίευσε δύο προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ελληνικό

 

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αγορά κατοικίας και για εμπορική χρήση στο Ελληνικό δημοσίευσε η Lamda Development, καθώς προχωρούν οι διαδικασίες για τη φιλόδοξη επένδυση.

Ειδικότερα, η εταιρεία ανήρτησε στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει για το Ελληνικό, δύο προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μια για την αγορά κατοικίας και ακόμη μια για εμπορική χρήση.

Στην πρόσκληση για αγορά κατοικίας, η Lamda Development ζητά από τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, email, τηλέφωνο επικοινωνίας), καθώς και να επιλέξουν τον τύπο κατοικίας που επιθυμούν (μονοκατοικία, διαμέρισμα, διαμέρισμα σε πύργο κατοικιών).

Στην πρόσκληση, αντίστοιχα, για εμπορική χρήση, η εταιρεία ζητά από τους ενδιαφερόμενους τα προσωπικά τους στοιχεία, καθώς και την εταιρεία στην οποία απασχολούνται.

To όραμα της Lamda Development για το Ελληνικό

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του βασικού developer του project, το Ελληνικό, συνολικής έκτασης 6.200.000 τ.μ., αναμένεται να αποτελέσει μια σπάνια ευκαιρία για τη δημιουργία μιας πρότυπης πόλης. Ένα σχέδιο ανάπτυξης σε μεγάλη κλίμακα, ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τα παραλιακά νότια προάστια.

Συνολικά, η φιλόδοξη επένδυση θα περιλαμβάνει οικιστικές αναπτύξεις, ξενοδοχειακές μονάδες, εμπορικές δραστηριότητες, χώρους οικογενειακής απασχόλησης – διασκέδασης, μουσεία, κέντρα πολιτισμού, κέντρα υγείας και ευεξίας, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους αναψυχής, ένα πρότυπο επιχειρηματικό πάρκο εκπαίδευσης, έρευνας και επιχειρηματικότητας, όπως επίσης και την πλήρη διαμόρφωση της ήδη υπάρχουσας μαρίνας καθώς και την αναβάθμιση και ανάδειξη ολόκληρου του παραλιακού μετώπου, που μαζί με το πάρκο θα αποτελέσουν τον μεγαλύτερο πόλο έλξης του έργου.

Τι λένε οι παράγοντες της αγοράς

«Το έργο του Ελληνικού αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα υπεραξιών. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο ανάπλασης για τη χώρα μας. Όταν επενδύεις κεφάλαια στην ακίνητη περιουσία, σημαντικό παράγοντα αποτελεί ο λόγος, ο στόχος και το μέγεθος του ρίσκου της επένδυσης», τονίζει, μιλώντας στο insider.gr, ο πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας.

https://www.insider.gr/epiheiriseis/real-estate/141908/elliniko-endiaferomenoys-gia-agora-katoikias-kai-emporiki-hrisi?fbclid=IwAR13bDPMbX-sRDhm88nEUQdEHGQZLMZZCctVL-ZDYVqE6tnBkHJU-TY4cZw

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ