Επενδύσεις και έργα ανεβάζουν τις τιμές. (Έντυπη μορφή)

Επενδύσεις και έργα ανεβάζουν τις τιμές. (Έντυπη μορφή)

Επενδύσεις και έργα ανεβάζουν τις τιμές. (Έντυπη μορφή)

Κόντρα στην κρίση της πανδημίας, η κτηματαγορά αντέχει και μάλιστα σε πολλές περιοχές οι αξίες των ακινήτων καταγράφουν αύξηση τους τελευταίους μήνες

Τετάρτη 13/1/2021, Παρουσίαση στοιχείων – Συνέντευξη του κ. Θεμιστοκλή Μπάκα Προέδρου του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates στην Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Ανοσία επιδεικνύει η ελληνική κτηματαγορά στην πανδημία, με τις αξίες των ακινήτων σε κάποιες περιοχές όχι μόνο να παίζουν άμυνα απέναντι στον αόρατο εχθρό, αλλά τα στοιχεία πώλησης και ενοικίασης των κατοικιών να δείχνουν πως οι τιμές αυξάνονται, κυρίως, λόγω των έργων υποδομών.

Οι αναπλάσεις αναβαθμίζουν περιοχές που για χρόνια χαρακτηρίζονταν είτε «ξεχασμένες» είτε «υποβαθμισμένες» και ενδεικτικά παραδείγματα αυξητικής τάσης είναι οι συνοικίες σε Κορυδαλλό, Αιγάλεω, Πειραιά, Ελληνικό και οι περιοχές κοντά στη γραμμή 4 του μετρό, όπως το Γαλάτσι και ο λόφος της Κυψέλης. Δείκτης για την πορεία των τιμών πώλησης και ενοικίασης είναι επίσης οι μετακομίσεις εταιρειών σε τοποθεσίες εκτός κέντρου και οι επενδύσεις πολυεθνικών. Πέραν των περιοχών του Νομού Αττικής, η κτηματαγορά διατηρεί αντιστάσεις σε όλη την Ελλάδα, με τις τιμές πώλησης και ενοικίασης να παραμένουν σταθερές ή και με αυξήσεις, όπως στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Οικονομία ΤΙΜΕΣΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Αθήνα -ΒόρειαΠροάστια Βόρεια Προάστια ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ εν ταχει Ανατολικά Πειραιάς Ημερομηνίες πληρωμής συντάξεων Θεσσαλονίκη-Δήμος Ν.Ιωαννίνων Ακίνητα Επενδύσεις και έργα ανεβάζουν τις τιμές Κόντρα ΣΕΛΕΝΗΣΣΤΕΡΓΠΟΥ στην τηςπανδημίας, ηκτηματαγορά αντέχει μάλιστασε πολλέςπεριοχές Βείκοu Αn61 Από1 Από2 ακινήτων καταγράφουν αύξησητους τελευταίους μήνες Απó2 Από Προϊόντα κλιματισμού και καθαριστών αέρα ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ OBE Αιμορραγία 300 εκατ. ευρώ στην ακτοπλοϊα απ ΤΟΥΧΡΗΣΤΟΥΚΟΛΩΝΑ 3δισ.,"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ‎κείμενο που λέει "‎TANEA ΤΕΤΑΡΤΗ1 ΠΩΛΗΣΗ μέσητιμή/τμ 40ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΕΤΑΒΟΛΗ 2.222 2.576 2,60% 1.400 4,80% www.tanea.gr sekuoaאin 1.389 1.342 3,50% 1.154 1.133 2,80% וסם, Χρηματαγορές .900 Στάση αναμονής και συσσώρευση δυνάμεων στο Χρηματιστήριο Αθηνών ανοδικές εβδομάδες μεταβλητότητ πρώτες 2021 αυξηθεί <<ψηφίζουν>> αγορές 500 θεσμικοί επενδυτές ΤΟΥΤΑΣΟΥΜΑΝΤΙΚΙΔΗ την πανδημία επιβατική κίνησηστις γραμμές αναμένεται είναιμειωμένη 550 σχέση‎"‎

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ