Που μπορείτε να πάτε διακοπές αν έχετε budget μέχρι 400 ευρώ

Που μπορείτε να πάτε διακοπές αν έχετε budget μέχρι 400 ευρώ

Που μπορείτε να πάτε διακοπές αν έχετε budget μέχρι 400 ευρώ

Εξοχικές κατοικίες για low budget διαμονή, σε περιοχές, στις οποίες μπορείς να μεταφερθείς με το αυτοκίνητο, χωρίς πολλά έξοδα.

Που μπορείτε να πάτε διακοπές αν έχετε budget μέχρι 400 ευρώ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΒασίλης ΔιαμαντάκοςΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ 4 ‘

Η πανδημία του , εκτός από τα μέτρα που έχει φέρει ανατρέποντας την καθημερινότητά μας, έχει επηρεάσει πάρα πολύ και τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Το lockdown του χειμώνα, η αναστολή εργασίας, αλλά και η μείωση μισθών έχουν κάνει πολλούς να σκέφτονται τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές ως κάτι το άπιαστο, ενώ έρχεται και ένας δύσκολος χειμώνας. Ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η εξέλιξη με τα κρούσματα του κορωνοϊού. Έτσι τα δεδομένα των τιμών και της πληρότητας αλλάζουν σε πολύ σύντομα χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις εξελίξεις των κρουσμάτων.

Πλέον, είναι πραγματικότητα τα σενάρια για επιβολή τοπικών lockdown και υπό αυτές τις συνθήκες έχουν αλλάξει οι προτιμήσεις των τουριστών. Το βλέμμα πολλών ιδιοκτητών εξοχικών κατοικιών είναι στον εγχώριο τουρισμό και ως εκ τούτου έχουν δημιουργηθεί ευκαιρίες για τουριστικούς προορισμούς στην ηπειρωτική . Δηλαδή για τις άλλοτε low budget περιοχές, στις οποίες μπορείς να μεταφερθείς  με το αυτοκίνητο χωρίς πολλά έξοδα. svg%3E

Σύμφωνα με Τα Νέα το μεγάλο μέρος των ταξιδιωτών φαίνεται να προτιμά περιοχές με εύκολη πρόσβαση από την ηπειρωτική επικράτεια, και ιδίως περιοχές παραθαλάσσιες πλησίον της , όπου ακόμη και σε καθημερινή βάση, αν εργάζεται ο ένας από τους δυο γονείς, να μπορεί να πηγαινοέρχεται στην εργασία του.

Σύμφωνα με τον Θεμιστοκλή Μπάκα πρόεδρο του E-Real Estates Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών, η αύξηση των τιμών ήταν αναμενόμενη, κυρίως στα προάστια και τις παραθαλάσσιες περιοχές πλησίον του Ν.Αττικής. «Αν αναλογιστούμε ότι στην πρωτεύουσα διαμένουν 5.000.000 πολίτες, οι οποίοι το φετινό καλοκαίρι λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών θα επιλέξουν είτε να κινηθούν σε κοντινούς προορισμούς, είτε στα χωριά τους», αναφέρει και προσθέτει πως «Κουρούτα στο Ν. σε απόσταση περίπου 2,5 ωρών από την Αθήνα παρουσιάζει αύξηση + 31,25% στη κατώτερη τιμή ενοικίασης για τον Ιούνιο του 2020». svg%3E

Επίσης, μεγάλος είναι ο προβληματισμός στους επαγγελματίας, ειδικά στα νησιά, για τις ακυρώσεις. Πλέον, σε πολύ μεγάλο ποσοστό οι πληρότητες αφορούν κρατήσεις με πολιτική ακύρωσης «ευέλικτη», δηλαδή οι κρατήσεις μπορούν να ακυρωθούν ακόμη και 24 ώρες πριν την τοπική ώρα άφιξης και να επιστραφεί εξ ολοκλήρου το κόστος διανυκτέρευσης. «Η προμήθεια υπηρεσιών δεν επιστρέφεται παρά μόνο αν ο επισκέπτης ακυρώσει εντός της περιόδου δωρεάν ακύρωσης για την κράτησή του. Παράλληλα, αν ο επισκέπτης ακυρώσει την κράτηση λιγότερες από 24 ώρες πριν την ημερομηνία άφιξης, τα χρήματα για την πρώτη διανυκτέρευση δεν επιστρέφονται», αναφέρει ο κ. Μπάκας.

Οι πληρότητες σε περιοχές πλησίον του Ν.Αττικής Σούνιο – Πληρότητα: Αύγουστο από 83% έως 94% Π.Φώκαια – Πληρότητα: Αύγουστο από 80 % έως 93% Πόρτο Ράφτη – Πληρότητα: Αύγουστο 93 %Αίγινα – Πληρότητα: Αύγουστο 90 % – Πληρότητα: Αύγουστο από 91 % έως 93% Καμένα Βούρλα Πληρότητα: Αύγουστο 88%.

https://www.pagenews.gr/2020/08/12/ellada/pou-mporeite-na-pate-diakopes-an-exete-budget-mexri-400-euro/?fbclid=IwAR15CcGkIPkoVfohw2PO-nszXBznH08HKzWW870xxPkmN-sQH8QmTC1z8b0

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ