Θ. Μπάκας “Επενδυτικό σταυροδρόμι η Δυτική Ελλάδα” VIDEO

Θ. Μπάκας “Επενδυτικό σταυροδρόμι η Δυτική Ελλάδα” VIDEO

Θ. Μπάκας “Επενδυτικό σταυροδρόμι η Δυτική Ελλάδα” VIDEO

Στο μεγάλο επενδυτικό  ενδιαφέρον που παρουσιάζει η Δυτική Ελλάδα και ο νομός Αιτωλοακαρνανίας, στο χώρο του real estate αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estate Θέμης Μπάκας στον ΔΥΤΙΚΑ FM ΚΑΙ ΤΗΝ Δήμητρα Λαοπόδη.

Ο κ. Μπάκας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην χρυσή βίζα και τις αλλαγές που αναμένονται στο υπό ψήφιση ρυθμιστικό πλαίσιο και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την οποία η απόκτηση της Golden Visa δεν θα ξεπερνά τις 150 χιλ ευρώ κάτι που σημαίνει ότι επιχειρηματίες όπως οι Κινέζοι θα μπορούν να επενδύσουν σε περιοχές όπως η Πάτρα, που διαθέτει το λιμάνι, ο Αστακός, η Κυλλήνη και το Κατάκολο, ως πύλες εξόδου προς την Δυτική Ευρώπη. Ακόμη αρκετές αναδυόμενες τουριστικές περιοχές βρίσκονται στο στόχαστρο επενδυτών αφού η Δυτική Ελλάδα διαθέτει περιοχές με αρχαιολογικούς θησαυρούς, Ιστορία και Πολιτισμό και μπορεί να αποτελέσει το επόμενο επενδυτικό σταυροδρόμι.

 

https://www.agrinionet.gr/th-mpakas-quot-ependytiko-stayrodromi-i-dytiki-ellada-quot-video/?fbclid=IwAR1IjkziUE2kdoatxyW-8Z9xLAycEhVTrcIYJ9OfkPIs-Gf074mKSuSESv4

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ