Τα 7 πιο περίεργα σπίτια σε όλο τον κόσμο.

Τα 7 πιο περίεργα σπίτια σε όλο τον κόσμο.

Τα 7 πιο περίεργα σπίτια σε όλο τον κόσμο.

Το περίεργο είναι σχετικό ως έννοια. Κάτι δηλαδή που είναι περίεργο για τον ένα μπορεί να φαίνεται απόλυτα λογικό σε κάποιον άλλον. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε, λοιπόν, τα 7 πιο περίεργα σπίτια που έχουν δημιουργηθεί ποτέ.

Το διαφανές σπίτι

Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται στην Ιαπωνία και διακριτικό δεν το λες! Δεν μπορώ να συλλάβω το σκεπτικό και την φιλοσοφία του καλλιτέχνη αλλά προσωπικά δεν θα έδινα λεφτά για να το αγοράσω.

Το skateboard σπίτι

Για του φανατικούς του αθλήματος έχει δημιουργηθεί το παρακάτω σπίτι. Γιατί να τρέχεις στις πλατείες και στα κτήρια όταν μπορείς να βολευτείς στην άνεση του σπιτιού σου; Το μόνο που σκέφτομαι είναι τη μάνα του ιδιοκτήτη αυτού του σπιτιού που δεν θα έχει μέσα ούτε ένα γυάλινο ποτήρι!

Το πιο λεπτό σπίτι

Σε αυτή τη περίπτωση πιάνει τόπο και η φράση « δεν με χωράει ο τόπος». Ωστόσο κατανοώντας πως ο καλλιτέχνης ήθελε όντως να μείνει μόνο του, σκέφτομαι πόσο δύσκολο θα είναι είτε για αυτόν είτε για τον μεσίτη να πουλήσει το συγκεκριμένο σπίτι όταν πλέον ο ιδιοκτήτης δεν θα θέλει πια να μείνει μόνος του.

Το σπίτι των Flintstones

Θυμάστε την οικογένεια των Flintstones; Κάποιος μάλλον είχε πολύ μεγάλο κόλλημα με τα συγκεκριμένα κινούμενα σχέδια και αποφάσισε να κατασκευάσει το σπίτι τους. Οκ! Λογικό μου ακούγεται. Άλλοι φεύγουν από τις σπηλιές και άλλοι γυρνάμε.

Το πιο μικρό σπίτι

Ο εμπνευστής αυτής της εφεύρεσης μάλλον όταν τον ρώταγαν τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις απαντούσε χελώνα. Έτσι αποφάσισε να παίρνει το σπίτι του πάντα μαζί του, δημιουργώντας το 1 τ.μ. σπίτι.

Το σπίτι τσουλήθρα

Αν έχεις παιδιά στο σπίτι το μόνο σίγουρο πως θα ακούς συνέχεια «wiiiiii». Δεν πιστεύω πως θα ησυχάζει ποτέ κανείς σε αυτό το σπίτι!

Το γιγάντιο κοχύλι

Το όνειρο μου από μικρή ήταν να μπω σε ένα κοχύλι. Τελικά όταν μεγάλωσα, με βαριά καρδιά μου ανακοίνωσαν πως αυτό ήταν αδύνατον. Έτσι θα μπορούσα να είμαι και εγώ αυτή που εμπνεύστηκε το παραπάνω σπίτι.

Πηγή: boredpanda.com

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ