Αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι που νοικιάζεις.

Αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι που νοικιάζεις.

Αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι που νοικιάζεις.

Οι αλλαγές ορισμένες φορές σε δυσανασχετούν και μερικές φορές είναι η κατάλληλη κίνηση για να αλλάξουν λίγο οι παραστάσεις σου. Ειδικότερα αν αυτές τις αλλαγές τις κάνεις εσύ και μάλιστα στο προσωπικό σου χώρο. Πολλές φορές όμως διστάζουμε να κάνουμε κίνηση για μια ανανέωση στο σπίτι γιατί φοβόμαστε την αντίδραση του ιδιοκτήτη. Παρακάτω μπορείς να δεις ορισμένες ιδέες.

Αλλαγές στους τοίχους

Αφού δεν μπορείς να βάψεις τους τοίχους στα χρώματα που θες, μπορείς να βάλεις διάφορα Stickers τα οποία όποτε θες μπορείς να τα βγάλεις. Με αυτό τον τρόπο όμως μπορείς να στολίσεις τους τοίχους σου χωρίς να χρειαστεί να τους βάψεις.

Έπιπλα

Μπορείς να πάρεις ή να φτιάξεις νέα «έξυπνα» έπιπλα. Όταν λέω «έξυπνα» εννοώ πως μπορείς να πάρεις έπιπλα τα οποία να είναι μοντέρνα και να εξοικονομούν χώρο σε όλα τα σημεία του σπιτιού. Έτσι ο χώρος σου θα είναι πάντα συγυρισμένος χωρίς να υπάρχουν παντού μικροπράγματα τα οποία χάνουμε συνεχώς.

Φωτάκια

Ποιος είπε πως τα φωτάκια τα βάζουμε μόνο τα Χριστούγεννα; Αν θες να δώσεις μια πιο ρομαντική νότα στο δωμάτιό σου μπορείς πολύ απλά να αγοράσεις φωτάκια και να διακοσμήσεις το τοίχο σου. Έτσι αλλάζεις το δωμάτιό σου με πολύ λίγα χρήματα και δεν χρειάζεται να κάνεις καμία συζήτηση με τον ιδιοκτήτη σου! 2 σε 1!

Φυτά

Τα φυτά είναι από τα πιο όμορφα διακοσμητικά του σπιτιού, είτε μιλάμε για εσωτερικούς χώρους είτε μιλάμε για εξωτερικούς. Μπορείς να φτιάξεις πολλά πράγματα μόνος σου ώστε να εξοικονομήσεις χώρο στο σπίτι ώστε να μην υπάρχουν παντού γλάστρες και να δημιουργήσεις μια ρομαντική και vintage ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.

Ένα σπίτι μπορεί να γίνει τρομερά όμορφο ακόμα και αν έχει αρκετά ελαττώματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το φροντίζεις με αγάπη και να έχεις πολύ φαντασία ώστε να κάνεις καινούρια πράγματα για να αλλάζεις παραστάσεις και να νιώθεις λες και έχεις μετακομίσει. Καλή επιτυχία και αναμένω τις αντιδράσεις σας στις αλλαγές αυτές.

Πηγή: realestate.com.au

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ