3 Τρόποι για να κάνεις πιο εξωτική την κρεβατοκάμαρά σου!

3 Τρόποι για να κάνεις πιο εξωτική την κρεβατοκάμαρά σου!

3 Τρόποι για να κάνεις πιο εξωτική την κρεβατοκάμαρά σου!

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για τον καθένα. Περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας στο συγκεκριμένο δωμάτιο και θέλουμε να είναι όμορφο. Είναι το μέρος που κοιμόμαστε και το μέρος που οι περισσότεροι επιλέγουν για να επιλέξουν τα ρούχα τους και να ντυθούν. Έτσι κι αλλιώς εκεί τοποθετούμε τα ρούχα μας.

Κάποιοι όμως επιλέγουν να κάνουν αλλαγή στην διακόσμηση, καθώς μπορεί να θέλουν να ανανεώσουν την κρεβατοκάμαρά τους. Άλλος λόγος μπορεί να είναι το ότι δεν τους αρέσει πλέον τη επιλογή που είχαν κάνει εξαρχής. Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις κάποια αλλαγή στον κρεβατοκάμαρά σου, έχω να σου προτείνω κάποιες ιδέες.

Φυσικό λευκό

Το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσεις τα έπιπλα που θυμίζουν εξωτικό μέρος. Τα έπιπλα από μπαμπού και ζαχαροκάλαμο θυμίζουν περισσότερο καλοκαίρι. Μπορούν να κάνουν τον χώρο σου να θυμίζει θέρετρο μιας εξωτικής χώρας. Μπορείς με ένα κρεβάτι και κομοδίνα από το συγκεκριμένο υλικό, να δημιουργήσεις 3 διαφορετικά στυλ δωματίου.

Το φυσικό χρώμα του μπαμπού και του ζαχαροκάλαμου ταιριάζουν πάρα πολύ με το λευκό και δημιουργούν ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Για να μην φαίνεται μονότονο και κουραστικό το δωμάτιο, μπορείς να βάλεις ένα κρεμαστό φωτιστικό και στρόγγυλο χαλί γιούτα. Μπορείς επίσης να βάλεις μαξιλαροθήκες με πλεκτά και λινό υφάσματα.

Πράσινο

Το πράσινο είναι πολύ δημοφιλές χρώμα για τους εσωτερικούς χώρους. Είναι πολύ χαλαρωτικό και μια πολύ καλή επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο, καθώς είναι το χρώμα της φύσης. Μπορείς να κάνεις ακόμα πιο έντονο αυτό το συναίσθημα, βάζοντας πάπλωμα και μαξιλαροθήκες με σχέδια φυτών, αλλά και ένα φυτό μέσα στο υπνοδωμάτιο. Καλό όμως θα ήταν το φυτό να είναι ψεύτικο, επειδή δεν κάνει να έχουν ζωντανό φυτό στον χώρο που κοιμόμαστε.

Μπλε

Είναι ιδανικό για δωμάτια που έχουν παρκέ, διότι γίνεται πολύ ωραίος συνδυασμός με τα έπιπλα ζαχαροκάλαμου ή μπαμπού. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι για να δώσεις έμφαση σε ένα χρώμα στο δωμάτιο, θα πρέπει να επαναλαμβάνεις σε αρκετά στοιχεία. Μπορείς να βάλεις μαξιλαροθήκες και πάπλωμα στο χρώμα του δωματίου, και να βάλεις ένα φωτιστικό και μερικά τύπου ψάθινα κρεμαστά στον τοίχο.

 

 

Πηγή  :  exypnes-idees.gr

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ