Τα 6 πράγματα που προσέχουν πάντα οι καλεσμένοι στο σπίτι μας

Τα 6 πράγματα που προσέχουν πάντα οι καλεσμένοι στο σπίτι μας

Τα 6 πράγματα που προσέχουν πάντα οι καλεσμένοι στο σπίτι μας

Ποιες λεπτομέρειες προσέχει όποιος έρχεται στο σπίτι μας;

Όπως εμείς προσέχουμε αρκετά πράγματα σε κάθε σπίτι που μπορεί να πηγαίνουμε επίσκεψη, έτσι και οι άλλοι έχουν συγκεκριμένα πράγματα στα οποία πέφτει η προσοχή τους.

Και δεν έχει σημασία αν μιλάμε για κάποιον που μπαίνει πρώτη φορά στο σπίτι μας ή για κάποιον φίλο ή συγγενή μας που το συνηθίζει πιο συχνά. Σημασία έχει  ότι κάθε φορά, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα τραβήξουν την προσοχή οποιουδήποτε. Τι προσέχουν λοιπόν όσοι μπαίνουν στον χώρο μας;

Μία οργανωμένη είσοδο

Φυσιολογικό, αφού είναι το πρώτο πράγμα που αντικρύζει κανείς, γι’ αυτό και καλό είναι να την έχουμε τακτοποιημένη και καθαρή – ίσως με κάποιο ωραίο διακοσμητικό αντικείμενο.

Το πώς μυρίζει ο χώρος

Φρέσκα λουλούδια, αρωματικά χώρου ή κεριά, όλα δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα στον χώρο και δίνουν την καλύτερη εντύπωση στους καλεσμένους μας.

Την έλλειψη ακαταστασίας

Κανείς δεν θέλει να πηγαίνει σε ένα σπίτι που κυριαρχεί η ακαταστασία, τόσο γιατί είναι κουραστικό για το μάτι όσο και επειδή δεν δίνει την εντύπωση ενός τακτικού ανθρώπου (ίσως και επειδή μπορεί να του θυμίζει ότι και εκείνος στο σπίτι του τεμπελιάζει λίγο). Φροντίστε λοιπόν να μην έχετε πολλά περιττά στον χώρο ώστε να μην πνίγετε  ούτε εσάς ούτε τους καλεσμένους σας.

Ένα ωραία διακοσμημένο coffee table

‘Ένα στοιχείο που εκτιμούν περισσότερο οι γυναίκες αλλά αξίζει να το έχουμε τακτοποιημένο και φροντισμένο μιας και γίνεται το πιο εντυπωσιακό center piece του καθιστικού μας.

Ένα καθαρό και τακτοποιημένο μπάνιο

Εκεί φαίνεται και η μισή αρχοντιά του σπιτιού, θα λέγαμε. Ένα καθαρό και τακτοποιημένο μπάνιο θα δώσει την καλύτερη εντύπωση για εσάς σε οποιοδήποτε το επισκεφτεί.

 

Πηγή  :  jenny.gr

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ