Πώς θα κινηθούν φέτος τα ενοίκια για τους φοιτητές (video)

Πώς θα κινηθούν φέτος τα ενοίκια για τους φοιτητές (video)

Πώς θα κινηθούν φέτος τα ενοίκια για τους φοιτητές (video)

Πανελλήνιες 2020: Μέχρι τα μεσάνυχτα η συμπλήρωση των μηχανογραφικών

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται

Έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου τα μεσάνυχτα μπορούν οι υποψήφιοι να οριστικοποιήσουν και να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους. Τι λέει στην Κοινωνία Ώρα MEGA ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας κ. Γιάννης Βαφειάδης.

Τα στατιστικά και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μεγάλη πτώση βάσεων στην πλειονότητα των τμημάτων της ανώτατης εκπαίδευσης. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Βαφειάδη, πιθανόν να δούμε φέτος κάτω από 18.000 μόρια τη βάση της Ιατρικής Σχολής.

Η αποκλιμάκωση των βάσεων οφείλεται στο ότι υπάρχουν φέτος μαθήματα που υπήρξαν φέτος εντυπωσιακά χαμηλότερες βαθμολογίες.

Πώς θα κινηθούν φέτος τα ενοίκια για τους φοιτητές

Την ίδια στιγμή, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάσταση των ενοικίων στα φοιτητικά σπίτια. Η πανδημία του κορωνοϊού, όπως φαίνεται, αύξησε τα διαθέσιμα σπίτια για φοιτητές με τις τιμές να ανεβαίνουν.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας Πρόεδρος Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών σημείωσε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA ότι «τα ακίνητα που προσφέρονται για μακροχρόνια μίσθωση είναι πλέον ακίνητα ανακαινισμένα υψηλών προδιαγραφών».

Δείτε το video : https://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27369&subid=2&pubid=38606700

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ