Οδηγός ενοικίασης (Προσφορά)

Οδηγός ενοικίασης (Προσφορά)

Οδηγός ενοικίασης (Προσφορά)

 

Βήμα 1: Μην χάσετε πολύτιμο χρόνο

Μην μεταφέρετε μόνοι σας το φορτίο της αναζήτησης του ιδανικού ενοικιαστή: ζητήστε τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Κατά την επιλογή μιας κτηματομεσιτικής εταιρείας, είναι σημαντικό να εξετάσετε τη δυναμική της στην αγορά, τις υπηρεσίες που παρέχει για την ορθή προβολή και τη βέλτιστη προώθηση της ιδιοκτησίας σας, τις πιστοποιήσεις που φέρει για την διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται και την αδειοδότηση από εποπτικές αρχές. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας είτε επισκεπτόμενοι το πλησιέστερο γραφείο της E-Real Estates.

Βήμα 2: Συμπληρώστε τα απαραίτητα έγγραφα

Για τη μεταβίβαση του ακινήτου σας, η νομοθεσία απαιτεί πλήρη φάκελο δικαιολογητικών, συμπεριλαμβανομένης της βεβαίωσης του πολιτικού μηχανικού, η βεβαίωση μη ύπαρξης αυθαιρεσίας, το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης και άλλα στοιχεία που θα αναδείξουν καλύτερα την αξία του ακινήτου σας. Η E-Real Estates αναλαμβάνει για εσάς την τακτοποίηση ολόκληρου του φακέλου που θα αποτελεί την έγκυρη ταυτότητα του ακινήτου σας.

Βήμα 3: Ζητήστε μια ακριβή εκτίμηση

Για να πουλήσετε την ιδιοκτησία σας στην καλύτερη δυνατή τιμή, θα πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε την αξία της με μια πιστοποιημένη διαδικασία. Οι εκτιμητές του E-Real Estates είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα Υπουργείου Οικονομικών με επαγγελματική αναγνώριση  Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS), ο παγκόσμια αναγνωρισμένος επαγγελματικός οργανισμός εκτιμητών και πραγματογνωμόνων της Μεγάλης Βρετανίας.

Βήμα 4: Αποκτήστε το δικαίωμα ιδιοκτησίας

Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε! Εξετάστε λοιπόν τη πιθανότητα πραγματοποίησης τυχόν εργασιών που απαιτείται για τη βελτιστοποίηση της ιδιοκτησίας σας. Με μια μόνο επίσκεψη, ο σύμβουλος της E-Real Estates θα φωτογραφήσει επαγγελματικά την ιδιοκτησία σας και θα ετοιμάσει μια λεπτομερή δήλωση της τρέχουσας κατάστασής του, συνοδευόμενη από προτάσεις για επισκευή μέσω του δικτύου επιλεγμένων συνεργαζόμενων τεχνιτών.

Βήμα 5: Αποτελεσματικό μάρκετινγκ

Για να βρείτε σύντομα και αποτελεσματικά ενοικιαστή θα πρέπει να εφαρμοστεί σε μια συγκεκριμένη πολιτική προώθησης σε συγκεκριμένη πελατεία. Η βάση δεδομένων του Πανελλαδικού Κτηματομεσιτικού Δικτύου E-Real Estates θα σας δώσει αυτομάτως πρόσβαση στο κοινό ζήτησης ολόκληρης της χώρας. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε για τις δυνατότητες ελεύθερης προβολής σε όλο τον ιδιωτικό και συνεργαζόμενο τύπους, με πανελλαδική διαμονή.

Βήμα 6: Επιλεγμένες και συνοδευτικές προτάσεις

Η ιδιοκτησία σας αποτελεί πολύτιμο αγαθό, επομένως η E-Real Estates δεν εκθέτει χωρίς να έχει ελέγξει το προφίλ του κάθε ενδιαφερόμενου. Στις συνοδευόμενες υποδείξεις, ο σύμβουλος της E-Real Estates διαθέτει στην υπηρεσία σας την εμπειρία του γα να πετύχετε μια σωστή διεκπεραίωση της διαδικασίας ανάδειξης του ακινήτου σας.

 Βήμα 7: Λάβετε προσφορά

Πιστή στην καρδιά των αξιών της, δηλαδή τη διαφάνεια ως θεμέλιο εμπιστοσύνης, η E-Real Estates θα είναι δίπλα σας στην αξιολόγηση κάθε προσφοράς, με λεπτομερή καταγραφή όλων των εξελίξεων της υπόδειξης του ακινήτου και με επαγγελματισμό στην αξιολόγηση των διαφορετικών προσφορών. Η διαδικασία εξελίσσεται γραπτώς.

 Βήμα 8: Επωφεληθείτε

Ο σύμβουλος της E-Real Estates σας διαπραγματεύεται για λογαριασμό σας κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής φάσης που προηγείται της υπογραφής συμβολαίου, η οποία προβλέπει τον καθορισμό της εγγύησης. Εξασφαλίστε με μια κίνηση ολόκληρο το ετήσιο ενοίκιο: απαιτήστε την προσκόμιση εγγυητικής επιστολής από έναν αναγνωρισμένο οργανισμό αντί για την καταβολή ενός  απλό αρχικού ποσού. Για να εξασφαλίσετε την πλήρη προστασία των συμφερόντων σας, ενεργοποιήστε την ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ασφαλούς Μίσθωσης αποκλειστικά από την E-Real Estates.

Βήμα 9: Υπογραφή συμβάσεων

Ο σύμβουλος της E-Real Estates θα σας παρέχει το μισθωτήριο συμβόλαιο, το οποίο έχει συνταχτεί με την υποστήριξη και υπό την επίβλεψη των συνεργαζόμενων δικηγόρων μας. Εάν επιλέξετε να επωφεληθείτε από την Υπηρεσία Ασφαλείας Ευθύνης, θα σας παραδώσει επίσης αντίγραφο όλων των εγγράφων που έχουν συνταχθεί σχετικά με τη λεπτομερή περιγραφή της κατάστασης ιδιοκτησίας, συνοδευόμενη από τη Συμφωνία Κατανομής Αποπληρωμής. Θα είστε παρόντες ως μάρτυρες όταν υπογράφετε τα παραπάνω, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις διαδικασίες για την προστασία των συμφερόντων σας.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ