Οδηγός Μίσθωσης (ζήτηση)

Οδηγός Μίσθωσης (ζήτηση)

Οδηγός Μίσθωσης (ζήτηση)

Δεν θέλετε να χάσετε πολύτιμο χρόνο και να απογοητευτείτε συνεχώς λόγω της αναζήτησης ενός ακινήτου προς μίσθωση; Είτε είσαστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας είτε εταιρεία, η E-Real Estates θα σας οδηγήσει βήμα προς βήμα στην ανακάλυψη του ακινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Βήμα 1: Αναζητήστε τη σωστή πηγή πληροφοριών

Κατά την επιλογή μιας Κτηματομεσιτικής εταιρείας, είναι σημαντικό να εξετάσετε τη δυναμική της στην αγορά, τις υπηρεσίες που παρέχει για την ορθή προβολή και τη βέλτιστη προώθηση της ιδιοκτησίας σας, τις πιστοποιήσεις που φέρει για την διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται και την αδειοδότηση από εποπτικές αρχές. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας είτε επισκεπτόμενοι το πλησιέστερο γραφείο της E-Real Estates.

Βήμα 2: Βρείτε το ιδανικό ακίνητο

Έχοντας σχηματίσει μια σαφή εικόνα των αναγκών σας, χάρη στην πρόσβαση σε Πανελλαδική βάση δεδομένων, εντός δύο ημερών θα σας παρουσιάσουμε, εντελώς δωρεάν, μια λίστα από αρχικά ακίνητα που ικανοποιούν τις προδιαγραφές σας. Επιπλέον, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS μόλις βρεθεί κάποιο άλλο ακίνητο που καλύπτει τα κριτήριά σας.

Βήμα 3: Πλήρης ενημέρωση

Οι σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας της E-Real Estates έχουν στη διάθεσή τους πλήρη φάκελο πληροφοριών και δικαιολογητικών για κάθε ακίνητο που θα σας παρουσιάσουν και θα είναι δίπλα σας με συμβουλευτικό χαρακτήρα σε κάθε σας απορία. Αφού έχετε εντοπίσει το σωστό ακίνητο για εσάς, θα χρειαστείτε κάποια νομιμοποιητικά έγγραφα πριν υποβάλλετε την προσφορά σας. Ο σύμβουλος της E-Real Estates σας παραδίδει ένα πλήρες φάκελο του ακινήτου και σας διαπραγματεύεται για λογαριασμό σας κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής φάσης που προηγείται της υπογραφής συμβολαίου, η οποία προβλέπει τον καθορισμό της εγγύησης.

Βήμα 4: Επωφεληθείτε

Αντί να πληρώσετε ολόκληρο το κεφάλαιο της εγγύησης σε μετρητά, μπορείτε να υποβάλετε μια εγγυητική επιστολή από αναγνωρισμένο οργανισμό, η οποία με την ελάχιστη συνεισφορά σας θα καλύψει ολόκληρο το ετήσιο μίσθωμα. Στη σχέση μεταξύ ιδιοκτήτη και μισθωτή πρέπει να διασφαλίζονται όχι μόνο τα συμφέροντα του ιδιοκτήτη αλλά και τα δικαιώματα του ενοικιαστή. Μάθετε πώς, μέσω της Υπηρεσίας Ασφαλούς Ευθύνης, αποκλειστικά από την E-Real Estates.

Βήμα 5: Υπογραφή συμβάσεων

Ο σύμβουλος της E-Real Estates θα σας παρέχει το μισθωτήριο συμβόλαιο, το οποίο έχει συνταχτεί με την υποστήριξη και υπό την επίβλεψη των συνεργαζόμενων δικηγόρων μας. Εάν επιλέξετε να επωφεληθείτε από την Υπηρεσία Ασφαλείας Ευθύνης, θα σας παραδώσει επίσης αντίγραφο όλων των εγγράφων που έχουν συνταχθεί σχετικά με τη λεπτομερή περιγραφή της κατάστασης ιδιοκτησίας, συνοδευόμενη από τη Συμφωνία Κατανομής Αποπληρωμής. Θα είστε παρόντες ως μάρτυρες όταν υπογράφετε τα παραπάνω, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις διαδικασίες για την προστασία των συμφερόντων σας.

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ