Ανακαίνιση


Η ανακαίνιση κατοικιών και καταστημάτων είναι ένα σοβαρό και υπεύθυνο έργο που πρέπει να ανατίθεται σε εταιρείες με κύρος, εμπειρία και αξιοπιστία, ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα με τις υγειονομικές υπηρεσίες, ούτε τις πολεοδομικές αρχές. Παράλληλα, πρέπει να ελαχιστοποιούνται τα κόστη λειτουργίας, καθώς στη σημερινή εποχή μαζί με το μίσθωμα αποτελούν ένας από τους βασικότερους παράγοντες επιβίωσης και παραμονής στην αγορά.

Οι συνεργάτες της E-Real Estates  έχοντας μία υπερδεκαπενταετή εμπειρία στο χώρο των εμπορικών ακινήτων, αλλά και παρόμοια εμπειρία σε κατοικίες και εμπορικά καταστήματα, πιστεύουμε πως μπορεί να σας προσδώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχει στο ενεργητικό της αρκετές ανακαινίσεις σπιτιών, κατοικιών & καταστημάτων, αλλά και παράλληλα στοχεύει στη συγκεκριμένη αγορά καθώς διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία. Βασικό κριτήριο σχεδιασμού αποτελεί η βελτίωση της λειτουργικότητας και η ελαχιστοποίηση του κόστους χρήσης, κυρίως μέσω της βελτίωσης κατανάλωσης ενέργειας.

Σήμερα που η «πράσινη» και οικολογική δόμηση αρχίζει να αποτελεί το ζητούμενο για τις νέες αναπτύξεις, η E-REAL ESTATES ήδη έχει προπορευτεί και αναζητά συνεχώς την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να την εγκαταστήσει στα κτίρια που είτε διαχειρίζεται, είτε απλά ανακαινίζει.

Ειδικά σε ό,τι αφορά τις ανακαινίσεις καταστημάτων και άλλων εμπορικών χώρων, η εταιρεία μας ως μία κατεξοχήν εταιρεία μηχανικών όλων των ειδικοτήτων, με σημαντική εμπειρία σε θέματα κατασκευής, λειτουργίας, αδειοδότησης και μίσθωσης καταστημάτων, είναι σε θέση να αναλάβει την αναβάθμιση του χώρου σας από την πρώτη κιόλας στιγμή. Σας βοηθούμε ν’ αναζητήσετε την καλύτερη αρχιτεκτονική λύση του καταστήματος που εξυπηρετεί τους εμπορικούς σκοπούς σας, έως τη μηνιαία συντήρηση και λειτουργία του σαν τεχνικοί ασφαλείας.